Home  Dagvoorzitter

Dagvoorzitter en presentator

Ik ben een spreker. Dat zeg ik met de volle overtuiging zonder naast m’n schoenen te lopen. Als er een talent is waarover ik de afgelopen decennia het meeste ben gecomplimenteerd, en voor ben gevraagd, is het mijn vaardigheid om te spreken, in zowel Nederlands als Engels. Als dagvoorzitter, team facilitator en presentator heb ik talloze bijeenkomsten begeleid in binnen- en buitenland. Ik word gevraagd voor bijeenkomsten, afnemen van interviews, debatten en prijsuitreikingen. Daarnaast heb ik inmiddels tientallen huwelijken voltrokken en als MC bruiloften aan elkaar gesproken. Ook spreek ik graag in kerken over leiderschap en gemeenschapsbouw.

Als spreker ben ik professioneel en representatief, maar altijd met een vleugje humor. Ik ben geconcentreerd en houd van een goede voorbereiding en strakke planning, met daarbinnen voldoende ruimte om te bewegen met het ritme van het publiek. 

Een ding kan ik garanderen. Een ieder is tevreden en enthousiast aan het einde van de dag. Ook ik ga dan met een grote glimlach huiswaarts. Een gevoel waar ik zelf ook intens van kan genieten. Wil jij vrijblijvend opties en data verkennen? Stuur me dan een berichtje!

Scroll naar boven