Home  >  Coach

Coach

"Coaching is unlocking a person's potential to maximize their own performance. It's helping them to learn, rather than teaching them!"

Timothy Gallwey

"I absolutely believe that people, unless coached, never reach their maximum capabilities!"

Bob Nardelli

Prachtig vind ik het om individuen, groepen en organisaties te versterken waar ik kan. Ik ben gecertificeerd DISC- en Drijfverencoach. Waar ik goed in ben? Ik zoek verbinding. Ik luister en deel mijn inzicht. Jij gaat zelf ontdekken welke vervolgstappen gezet kunnen worden. Ik stel je de juiste vragen en toon je je blinde vlekken. Mijn expertise is coaching van individuen op het gebied van leiderschap en persoonlijke (talent)ontwikkeling. Ben je bijvoorbeeld een manager en vind je het ingewikkeld om met weerstand om te gaan? Ben je een nieuwe directeur die resultaten wil behalen maar weet niet waar te beginnen? Of heb je een medewerker in het team die de kantjes er vanaf loopt en hulp nodig heeft bij het opnieuw ontdekken van zijn of haar energie? Afhankelijk van de coachvraag ga ik samen met de coachee op zoek naar de belemmeringen die verhinderen om de doelen te bereiken. En gedurende het coachingstraject bekijken we welke ontwikkeling nodig is om te groeien als persoon. Investering in een coachingstraject is altijd dubbel en dwars terugverdiend. Tevredenheid gegarandeerd!

Naast individuele coaching doe ik ook het coachen van teams. Heeft jouw team een vraagstuk bijvoorbeeld op het gebied van samenwerken? Dan begeleid ik jullie graag. Neem contact op voor een kosteloze, vrijblijvende intake. We kijken naar de coachvraag en het beoogde doel. Mijn voorstel is altijd een traject op maat.

Scroll naar boven